Zelf aan de slag met TDTs

Wil je zelf aan de slag met collega’s in een ontwerpteam? Doorloop het digitale ondersteuningstraject voor ontwerpteamcoaches.
Het traject is ingedeeld in verschillende modules die de voortgang van het ontwerpproces van een Teacher Design Team volgen.
Verdiep en verbreed je bekwaamheden om een ontwerpteam te begeleiden en ga aan de slag met de praktische instrumenten die de modules aanreiken. Alle materialen lenen zich tot vertaling naar de contexten van je TDT en jou. Je kan op maat en just-in-time aan de slag met het ondersteuningstraject.

De modules zijn telkens opgebouwd uit de rubrieken ‘Doel’, ‘Geschatte tijdsinvestering’, ‘Input’, ‘Verwerking’, ‘Verdieping’ en ‘Bijkomende betrokkenen’. Belangrijk is dat je alle inhoud beschouwt als leidraad: vertaal alles dus gerust naar je eigen contexten voor optimaal effect.

Bekijk zeker de pagina Over Teacher Design Teams voor je de modules aanvat. Vertrek met een aanschouwelijk beeld van het concept van Teacher Design Teams voor innovatie en professionalisering.

Partners

UGent

Universiteit Gent

www.ugent.be/

UC Leuven Limburg

UC Leuven Limburg

www.ucll.be

Odisee

odisee

www.odisee.be

School Of Education

School of Education

associatie.kuleuven.be/schoolofeducation